Styrelsen

Gemensam epost-adress till styrelsen är: styrelsen @airswing.se

Styrelsen i Linköping Air Swing 2020

Ivar Olofsson
Styrelseordförande 2020-2021

IT-ansvarig och kontaktperson för Husbandet

Jag har länge spelat jazz som pianist och började dansa Lindy hop 2018 för att även få uppleva dess lekfullhet på dansgolvet.

Som ordförande försöker jag att få verksamheten att rulla på i rätt riktning tillsammans med övriga styrelsen och med hjälp av alla våra engagerade medlemmar. Jag ansvarar även för IT-stöd så att vi kan kommunicera via hemsida och e-post och att vi kan bevara digitala minnen från dansen.

Husbandet är gruppen som samlar musicerande dansare och spelar upp till dans.

Frida Bergström
Kassör
Karin Eliasson
Styrelseledamot 2019-2021

Samordnare av Air Swings kurser och ansvarig för DJ-gruppen

2018 provade jag Lindy hop för första gången och jag fastnade direkt! Jag har sedan dess upptäckt solojazz, Balboa och Shag, swingdanser som jag hoppas se mer av i Linköping framöver. Jag älskar jazzmusik och DJar då och då på Air Swings event, Ella Fitzgerald och Count Basie är två favoriter som jag spelar ofta.

Genom att vara med i styrelsen hoppas jag kunna bidra till att Air Swing är en välkomnande förening som skapar öppna och glädjefulla mötesplatser för dansare i Linköping.

Bengt Schmeling
Styrelseledamot 2020-2021

Samordnare av Air Swings kurser, "dansvarig" och redaktör för hemsidan

Jag är redaktör för föreningens hemsida som jag och Ivar byggde 2019. Jag är även kursadministratör, vilket innebär att det i första hand är jag som antar folk till kurser, svarar på e-post till kursanmalan @airswing.se, och generellt ansvarar för vårt medlemssystem dans.se, dvs. jag är “dansvarig”.

Jag har lyssnat på jazz och swingmusik hela livet, har dansat Lindy Hop sedan 2016 och älskar dansens lekfullhet och spontanitet.

Ali ”Leo” Mohseni
Styrelseledamot
Hadeel Ali Ibrahim
Styrelseledamot
Zsuzsanna Csépányi
Styrelseledamot
Johan "Felix" Felixsson
Suppleant

PR-ansvarig

Jag började dansa Lindy Hop under våren 2019. Det var den första dansen jag provade på och det blev Lindy mest för jag gillar 30-talet. Jag gick med i styrelsen medan jag gick nybörjarkursen och jag sysslar främst med marknadsföring, särskilt i tryckt form. Jag hoppas kunna hjälpa till med att dra fler medlemmar till föreningen, få in fler nybörjare för att prova på Lindy Hop och utveckla den sociala aspekten av verksamheten.

Karl Munsin
Suppleant