Årsmöte och Onsdagsswing på Skylten 17/4

Årsmöte och Onsdagsswing kl. 18.00-21.30 på kulturhuset Skylten, Södra Oskarsgatan 3 i Linköping (bakom järnvägsstationen, 3 minuters promenad från stationen).

Du som är medlem i dansföreningen Linköping Air Swing inbjuds härmed att delta på föreningens årsmöte den 17 april 2024!
Efter årsmötet blir det ett extra insatt Onsdagsswing!

För att delta i årsmötet ska du vara medlem i föreningen och anmäla din närvaro på årsmötet. Vi bjuder alla som deltar på årsmötet på mat innan vi dansar till swingmusik.

Motioner
Föreningens medlemmar äger rätt att lämna in motioner som ska behandlas på mötet, detta ska dock ske senast den 20 mars. Skicka din motion som epost till styrelsen@airswing.se

Länkar
Här anmäler du dig till årsmötet.
Här kan du bli medlem i dansföreningen Linköping Air Swing.

Vill du engagera dig i styrelsen?
Årsmötet ska välja en ny styrelse för ett år. Om du känner att du vill hjälpa till med att styra föreningen, eller vill nominera någon annan som du tror skulle passa bra för det, så skicka epost till valberedningen@airswing.se senast söndag 7 april. Detta gäller även till posten som revisor. Det går också bra att kandidera på plats på årsmötet.

Årsmötets dagordning
Här finner du årsmötets dagordning.

Tidsschema
18.00-19.00: Årsmöte för dansföreningen Linköping Air Swing
19.00: Mat till deltagarna på årsmötet
19.30-21.30 i Klubben: Socialdans till swingmusik med DJ

Linköping Air Swings evenemang är drogfria och arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus och får stöd från kultur- och fritidsnämnden i Linköping.