Workshop i swingkörsång 2-3/3

Helgen 2-3 mars anordnar vi en workshop i swingkörsång med Anna Hultén.

Lördag 2/3 SWINGKÖRSÅNG 11-16
Söndag 3/3 MASTERCLASS 11- ca13:15

Det blir två separata dagar, du kan anmäla dig till båda eller bara den ena. Går du båda dagarna får du rabatt på lördagen. Går du terminskursen får du ytterligare rabatt på lördagen.

Sista dag för anmälan 22 februari på www.airswing.se ?


Lördag 2/3: SWINGKÖRSÅNG för Anna Hultén

Detta är en en heldags workshop i körsång och vi kommer att sjunga swinglåtar av den typen som man vanligtvis dansar Lindy hop till, tänk storbandsjazz från 30-40-talet.
Inga förkunskaper krävs.
Om du vet vilken körstämma du vanligtvis sjunger, så ange det i anmälan.

Vi kommer att ledas av Anna Hultén som är en sångpedagog utbildad på Stockholms Musikpedagogiska Institut med inriktning på pop / soul / jazz / country. Anna har stor erfarenhet av körsång och swing. Hon har undervisat både på Herräng Dance Camp och i andra sammanhang. Hon leder bland annat Swingkören i Stockholm och ger individuella sånglektioner på alla nivåer.

Anna besökte oss i höstas och höll en mycket uppskattad kursdag så vi är väldigt glada att hon ville komma igen. Vi kommer att få sjunga några olika arrangemang i stämmor och även göra grundövningar i sångteknik.

Grunderna i sångteknik handlar om stöd, andning, klang och vi jobbar i grupp med att uppleva stödet i sång, en god andningsteknik och en bärig ton. Alla har sina unika röster, frågor och olika behov varför vissa saker som känns lätta för någon är svåra för en annan.

För er som även går terminskursen så kommer vi sen att kunna jobba vidare med låtarna själva under terminen.

Tider: 11.00-16.00 med paus för lunch 13:00-14:00
Lokal: Musiksal 202 på Folkungaskolan
Kostnad: 500 kr
Rabatter: Om du anmäler dig även till söndagen får du 100 kr rabatt, ange det i anmälan. Om du deltar i Swingbirds terminskurs får du 100 kr i rabatt på priset, ange det i anmälan.


Söndag 3/3: MASTERCLASS med Anna Hultén, sångpedagog

FOKUS PÅ DIN RÖST OCH DITT UTTRYCK!
Masterclass är solosång i liten grupp på 5-10 st. Du väljer i förväg en egen låt från en repertoarlista som du sjunger solo, de andra är publik – vi roterar.
Vi utgår ifrån ditt låtval och röst och fokuserar på moment såsom sångteknik, framförande, uttryck och textanalys i syfte att stärka dig som solist. Du sjunger till pianokomp.
För alla nivåer.

PASSAR DIG SOM VILL:

  • jobba med din unika röst i ett nytt SAMMANHANG
  • lära mer, då de andras lärprocesser blir SYNLIGA
  • fokusera på sångteknik utifrån dina behov

Tider: 11.00-13.15 med paus för fika.
Om det blir många anmälningar (mer än 11st) delar vi upp er i två grupper med cirkatiderna 11:00-13:00 och 14:00-16:00 beroende på hur många vi blir.

Lokal: Musiksal 202 på Folkungaskolan
Kostnad: 700 kr


Anmälan är bindande.

För frågor kontakta Kristina på tel.0767607012 eller swingbirds@airswing.se

Arrangemanget sker i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet och med stöd av Linköpings kultur- och fritidsnämnden.

Medlemskap i Air Swing för 2019 krävs för att gå workshopen. Medlemskapet kostar 100 kr. Detta betalar du bara en gång under 2019 även om du går fler kurser i Air Swings regi

Medlemskap i Air Swing ger dig tillgång till våra socialdanser på söndagar: Sunday Swing. Medlemskapet ger dig även rabatterat inträde på våra övriga event och danskvällar.

Vi hoppas på två härliga dagar med många glada sångare! ??

Varmt välkomna!