Vårbal på Vallfarten 22/4

Välkomna till Air Swings vårbal den 22 april! Vi klär upp oss extra fint och äter 3-rätters middag tillsammans innan kvällens dans till swingmusik från Dennis Östryds Kvartett. Vi ser fram emot att få träffa er alla vid middagen men vill man bara komma på dansen går det så klart utmärkt (även de som bara kommer till dansen får efterrätt!).

Klädkod för kvällen är uppklätt “kostym” (se känslan i ett gammalt filmklipp här).

Uppträdanden, tal eller andra spex under middagen är välkommet - meddela eventgruppen på event@airswing.se om ni vill bidra på något sätt för att förgylla kvällen.

Vi behöver veta i förväg hur många som kommer till middagen och om du önskar kött eller vegetarisk meny. Vi behöver din anmälan senast 14/4. Vill du ta med en partner eller liknande för middagen är detta såklart trevligt!
Föranmälan till middagen gör du här! 

En vattenstation kommer att finnas tillgänglig under kvällen.

Middag
Middagen består av 3 rätter och en alkoholfri fördrink ingår i middagspriset. Övrig dryck kommer att finnas till försäljning under middagen.

Plats
Vallfarten, Olaus Magnus väg 29, (LiU) Linköping

Lokaltrafik till Vallfarten
Buss 12 från Linköpings resecentrum mot Lambohov, hållplats Mäster Mattias väg eller buss 4 mot Lambohov, hållplats Nobeltorget.

Tider
17.30-18.00: Ankomst och fördrink (det går bra att anlända fram till och med kl. 18.00 om man ska vara med på middagen).
18.00: Middagen börjar serveras.
19.00: Dansen börjar (inspelad musik med DJ).
19.30: Bandet börjar spela.
I bandpausen: Efterrätt och fika/snacks till alla dukas fram.
23.30: Slut!

Pris middag
3 rätters middag + inträde till kvällens dans (föranmälan krävs): 540 kr
För engagerade medlemmar och kursledare: 270 kr

Inträde enbart till kvällens dans (efterrätt ingår, betalas på plats, ingen föranmälan krävs): 190 kr - ordinarie pris
160 kr för medlemmar i Air Swing
90 kr för ungdomar till och med 19 år

Evenemanget är drogfritt och arrangeras i samarbete med studieförbundet Kulturens och får stöd från kultur- och fritidsnämnden i Linköping.