Vårbal på Vallfarten 22/4

Välkomna till Air Swings vårbal den 22 april med 3 rätters middag och kvällens bal till liveband som spelar swingmusik. Vill man bara komma på dansen går det utmärkt.

Hela tillställningen håller på mellan 17.30 - 23.30, ett tidsschema för middag och när bandet börjar spela kommer senare när detaljerna för eftermiddagen/kvällen är klara.

Klädkod för kvällen är uppklätt “kostym” (se känslan i ett gammalt filmklipp här).

Uppträdanden, tal eller andra spex under middagen är välkommet - meddela eventgruppen på event@airswing.se om ni vill bidra på något sätt för att förgylla kvällen.

Vi behöver veta i förväg hur många som kommer till middagen och om du önskar kött eller vegetarisk meny. Vill du ta med en partner eller liknande för middagen är detta såklart trevligt!
Föranmälan till middagen gör du här! 

En vattenstation kommer att finnas tillgänglig under kvällen.

Middag Middagen består av 3 rätter och en alkoholfri fördrink ingår i middagspriset. Övrig dryck kommer att finnas till försäljning under middagen.

Plats Vallfarten, Olaus Magnus väg 29, (LiU) Linköping

Lokaltrafik till Vallfarten Buss 12 från Linköpings resecentrum mot Lambohov, hållplats Mäster Mattias väg.

Tider 17.30-23.30: Middag och efterföljande dans. Detaljer kommer senare.

Pris middag 3 rätters middag + inträde till kvällens bal: 540 kr För engagerade medlemmar och kursledare: 270 kr

Inträde kvällens bal (efterrätt ingår) 190 kr - ordinarie pris 160 kr för medlemmar i Air Swing 90 kr för ungdomar till och med 19 år

Evenemanget är drogfritt och arrangeras i samarbete med studieförbundet Kulturens och får stöd från kultur- och fritidsnämnden i Linköping.